Satu Nurmi


Hei, 

Olen Satu Nurmi ja asun Salossa, jonne muutin 18 vuotta sitten Kemijärveltä. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi aktiivista jalkapalloilevaa kouluikäistä poikaa. Vapaa-ajallani  harrastan pesäpalloa.

Olen kouluttautunut palveluvastaavaksi sekä lähihoitajaksi ja tehnyt lähihoitajan töitä useamman vuoden ajan, kunnes esikoiseni vauva-aikana kiinnostuin ravinnosta ja sen vaikutuksesta terveyteemme. Tuolloin tein päätöksen hakea Ihana Elämä terveysanalyysi koulutukseen, josta valmistuin vuonna 2016 Terveydenedistäjäksi ja aloitin täyspäiväisen yritystoiminnan.

Teen analyysejä pääsääntöisesti Salossa kotini yhteydessä olevassa hoitohuoneessa, jonka lisäksi vierailen tarvittaessa Helsingissä sekä Kemijärvellä noin kolmen kuukauden välein. Sovittaessa onnistuu myös muut paikkakunnat.

Työssäni koen tärkeimmäksi auttaa asiakkaitani ymmärtämään ja löytämään ne tekijät kehossa, jotka kuormittavat sitä ja auttaa asiakasta löytämään tasapainon: oma, terveyttä ylläpitävä ja edistävä tapa syödä, liikkua ja rentoutua. Niin että omassa kehossa on hyvä olla.

Täältä löydät minut

Osoite

Niittykatu 3, 24130 Salo

Koroistentie 8, 00280 Helsinki

Puhelinnumero

0405290184

Sähköposti

satu@terveydentasapaino.fi

Facebook

Instagram


NeoLife ID: 44-803757

neolifeshop.com/satu