Analyysi

Analyysissa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti kehon vointia (esim. suolisto, iho, maksa, hermosto, hormonitoiminta, stressi) ja sen epätasapainotiloja, mahdollisia ruoka-aineyliherkkyyksiä sekä vitamiini- ja mineraalitasoja. 

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä tehdään noin kaksi tuntia kestävä analyysi. Analyysin tulokset käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa, annetaan ohjeistukset toipumisajan ruokavalioon sekä tarvittaessa ohjeistetaan toipumista nopeuttavien ravintolisien käyttöä.

Kontrollikäynnillä, joka tavallisesti tehdään n. 3 kk:n kuluttua,  käydään läpi samoja asioita kuin ensimmäisellä kerrallakin. Kartoitetaan kehon vointia ja nähdään ruokavaliomuutoksen kautta saavutetut positiiviset muutokset kehon toiminnassa. Ruoka-aineita voidaan yleensä jo palauttaa takaisin käyttöön ja vitamiini- sekä hivenainetasot ovat useimmiten selvästi parantuneet. Kontrollikäynnillä selvitetään myös esim. hormonien ja entsyymien sekä hermoston tasapainoa. 

Suolisto kuuluu tärkeimpiin terveyden ja hyvinvointimme tukipilareihin ja sen hyvinvointi vaikuttaa koko kehoon, myös mielen hyvinvointiin. Siksi suoliston kuntoon saaminen on kokonaisvaltaisen toipumisen ensimmäinen askel. Kehon epätasapainotilat johtavat erilaisiin ongelmiin. Asiakkaamme ovat neuvoillamme saaneet kipeästi kaipaamaansa apua vatsavaivoihin, iho-oireisiin, nivel- ja uniongelmiin sekä hormonien tasapainottamiseen.

Tämän päivän hektinen elämäntyyli aiheuttaa haasteita ja kuormittaa hermostoa. Autonominen hermosto, vagushermo ja meridiaanit reagoivat herkästi stressiin ja niitä pystytään analyysissä avaamaan ja rauhoittamaan. Myös kehoa kuormittavat virukset, bakteerit, parasiitit ja homeet voidaan kartoittaa ja puhdistaa. 

Analyysi tehdään käyttäen IHTBIO-yhtiön laitteita: MSAS Professional tai BioScanMSA.

Me ihmiset olemme sekä biokemiallisia, että sähköisiä järjestelmiä. Bioresonanssilaitteella analysoidaan juuri tämän sähköisen järjestelmän toimintaa. Laitteella lähetetään käsien ja jalkojen akupisteiden kautta heikkoja sähköimpulsseja kehon läpi. Esimerkiksi sydämen toimintaa mittaava EKG-laite tai kehonkoostumusmittaus toimivat samalla periaatteella.

Laite ei kuulu länsimaisen koululääketieteen piiriin, eikä sillä tehdä lääketieteellisiä diagnooseja eikä analyysi korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä. Hoito sopii kaikenikäisille, myös vauvoille. Emme tee mittausta raskaana oleville tai jos sinulla on kehossasi jokin sähköinen laite (esim. sydämen tahdistin tai sähköinen kipupumppu).