Riitta-Liisa Aho


Olen Riitta-Liisa Aho. Kaarinan Littoisissa asuin perheeni kanssa lähes 30 vuoden ajan. Loppuvuodesta 2021 muutin takaisin syntymäkaupunkiini Turkuun. 

Olen kolmen lapsen äiti ja saan myös nauttia neljästä ihanasta lapsenlapsesta. Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä ja nautinkin suuresti saadessani viettää aikaa heidän kanssaan.

Nuorimman lapseni terveyshaasteiden vuoksi aloin aikanaan kiinnostua hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä asioista. Luin paljon alan kirjallisuutta ja etsin mahdollisia vaihtoehtoja pienen poikani voinnin helpottamiseksi. Terveysanalyysistä löysimme hänelle apua suolistovaivoihin sekä ravintoaineiden imeytymiseen. 

Vuonna 2015 valmistuin Ihana Elämä terveysanalyysiyrittäjäksi ja olen toiminut siitä asti päätoimisena yrittäjänä analyysejä tehden. Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Omien terveyshaasteiden ja elämänkokemukseni kautta olen oppinut, mikä merkitys tasapainoisella ja hyvinvoivalla keholla on. Rakastan työtäni ja haluan auttaa asiakkaitani voimaan paremmin. Terveyden Tasapaino -analyysin avulla löydämme yhdessä jokaiselle oman henkilökohtaisen polun toipumiseen ja hyvinvointiin. 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, sekä myös perheen lemmikkieläimet. 

Täältä löydät minut

Osoite

HUOM! Uusi osoitteeni 1.9.2023 alkaen on

Lonttistentie 27 B 31, 20100 Turku

Puhelinnumero

0445151741

Sähköposti

riittaliisa@terveydentasapaino.fi 

FacebookNeoLife ID: 44-448636

neolifeshop.com/riitta-liisa