Elina Bragge


Hei, olen Elina Bragge. Perheeseeni kuuluu aviomies ja melkein aikuinen tytär sekä kissa ja harrastelampaita. Asumme maaseudun rauhassa Nakkilassa.

Ruokavalion merkitys on ollut lähellä sydäntäni jo vuosia. Tyttövauvamme ja omat terveyshaasteet saivat minut etsimään lisää tietoa kirjoista, eri puhujien luennoista ja muista vaihtoehtoisista hoidoista. Käytyämme koko perhe terveysanalyysissa ja havaitessani itseltäni ja perheeltäni monen vaivan hävinneen keholleni sopivien ruokien löytymisen myötä, innostuin itsekin analyysistä.

Opiskelin ensin ravintoterapiaa ja lähihoitajaksi sairaanhoidon osaamisalalta, Ihana Elämä terveysanalyysiyrittäjäksi valmistuin vuonna 2016. Olen tehnyt siitä asti terveysanalyyseja työkseni.

Haluan jakaa oman elämänkokemukseni, hankkimani ja opiskelemani tiedon ja taidon ihmisten sekä eläinten avuksi Terveyden Tasapaino-analyysin avulla. Luokseni ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset ja eläimet. Sinun ei tarvitse odottaa, että on vaivoja, voit tulla luokseni myös varmistamaan jo olemassa olevan hyvän terveyden pysymisen.

Teen Terveyden Tasapaino-analyyseja hoitohuoneellani Porissa. Käyn tekemässä niitä myös Vaasassa n. 3 kk:n välein. Ja lähden mielelläni sovittaessa muillekin paikkakunnille.

Täältä löydät minut

Osoite

Teljäntori 2. krs Liisankatu 5-7, 28100 Pori

Puhelinnumero

050 3598 415

Sähköposti

elina@terveydentasapaino.fi

Facebook

Instagram


NeoLife ID: 44-453837 

neolifeshop.com/elina